خواص زردچوبه
پنجشنبه, ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۰، ۰۸:۲۶ ق.ظ
زردچوبه (Turmeric spice )
یکی از متداول ترین ادویه جاتی که ممکن است در خانه همه ایرانی ها استفاده شود زردچوبه است . رنگ زرد طلایی و خواص شگفت انگیز زردچوبه آن را به ادویه ای پرمصرف تبدیل کرده است و مخصوصاً در متدهای جدید گسترونومی و میکسولوژی مولکولی غذاها برای طعم بخشی به زردچوبه در نوشیدنی های بسیار خاص بهره برداری میکنند..
مهم ترین ماده مؤثر موجود در زردچوبه Curcomin نام دارد. کورکومین خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و می تواند از بروز علائم پیری زودرس، آلزایمر و سرطان پیشگیری کند. کورکومین می تواند عملکرد مغز را بهبود دهد و التهاب مفاصل و دردناشی از آن را کاهش دهد.
ماسک و صابون زردچوبه می توانند در پاکسازی و لکه برداری پوست به خوبی عمل کرده و جای لکه و جوش را از بین ببرد. طرز تهیه ماسک زردچوبه بسیار راحت است و شما می توانید د ر خانه نیز این ماسک را تهیه کنید.